The world we live in...

The world we live in...

En sten har fallit från mitt hjärta!

TeknikPosted by Martin 2012-01-27 22:16
Man skall aldrig ta för stora ord i sin mun men den senaste veckan (eller nästan 2 förresten) har jag haft en form av ångest. Min stationära dator mår ju inte alls så bra. Egentligen är det mer irriterande men ändå överkomligt. Jag visste ju ändå att viktiga saker som foton, musik och sådant låg på min externa e-satadisk. Tänkte därför göra slag i saken och bränna ner saker och ting på dvd för en gångs skull (jag är rätt dålig på det!). Då strejkade min e-sata! Den vägrade helt enkelt att starta. Där låg foton från 2003 och framåt, hela min musiksamling och annat trevligt. Detta framkallade faktiskt en rätt stark ångest (som jag inte riktigt var beredd på).

MEN nu har jag hittat ett program som kan läsa min trasiga disk så nu håller jag på att tanka tillbaka alla filer till den bärbara för att sedan bränna ner det på dvd som det var tänkt. Känns otroligt skönt! Samtidigt har jag kommit på att jag har en annan gammal disk som led av samma problem med mitt gamla mp3-bilbliotek. Skall angripa det på samma sätt - där finns det en del skatter som jag kommer ihåg det.

Någon dag skall jag angripa den gamla datorn också men i sammanhanget känns det verkligen som en sekundär historia! Det är ändå dags att köpa sig en ny dator, eller hur? Skämt åsido - jag har en plan för att få igång det gamla aset - skall bli spännande att se om det fungerar smiley

  • Comments(3)//blogg.revell.se/#post464