The world we live in...

The world we live in...

Ja se denna blogg...

The world we live in...Posted by Martin 2016-09-29 21:09
Det sprudlar ju inte av meddelanden på denna bloggen precis - föregående meddelande var skapat i april...

Jaja, det är som det är - men den får vara kvar tills vidare...

  • Comments(1)//blogg.revell.se/#post521

Vintern hänger i...

The world we live in...Posted by Martin 2016-03-07 19:51
Våren försöker tränga igenom men Kung Bore sätter upp ett tufft försvar i år (om än något mer försvagat för varje gång). Jaja, våren kommer när den kommer. Det är ingen idé att bli otålig på den punkten. Själv har jag alltid räknat mars som en vintermånad hur som.


  • Comments(0)//blogg.revell.se/#post519

Något nytt?

The world we live in...Posted by Martin 2016-02-16 18:48
Nej inte alls - men jag tänkte som så att denna gången kan det bara inte få gå så lång tid till nästa inlägg! smiley

Här hemma i Lindome går livet sitt relativt sakta mak. Fortfarande saker som ska göras i lägenheten men mörkret gör ju att man snudd på bara softar ihop när man kommer hem. Och helgen är ju bara 2 dagar lång och då vill i alla fall jag vila...

Men ljuset är på väg - i morse kl 06:25 (när jag går till tåget) kunde man faktiskt skönja en stundande soluppgång - härligt!

  • Comments(0)//blogg.revell.se/#post518

Vafalls!?

The world we live in...Posted by Martin 2016-01-31 20:07
Jo faktiskt, det är dags för en uppdatering. Har ingenting vettigt alls att komma med men det kan ju inte gå hur länge som helst utan att man uppdaterar, eller hur!?

Får försöka att se till att återkomma hit lite mer frekvent framöver...

Tills dess
Sayonara!

  • Comments(1)//blogg.revell.se/#post517

Snart är det dags!

The world we live in...Posted by Martin 2015-10-05 11:34
På lördag är det dags - grabbarna kommer på besök - första gången i nya lägenheten! Kommer att bli bra. Kanske får tänka på volymen när det gäller musik bara - tror kanske att dagens grannar är något känsligare på den punkten (även om jag nog tänkte lägga lappar i brevlådorna om att det kommer att vara tillställning på lördag).

smiley

  • Comments(2)//blogg.revell.se/#post516

En kort rapport...

The world we live in...Posted by Martin 2015-08-12 09:12
Här var det ett tag sedan man gjorde en uppdatering såg jag. Flytten är sedan länge genomförd, nycklar för gamla lägenheten är återlämnade och semester 2015 har glidit in i vecka 3 av fem. Det finns fortfarande en del del saker som ska fixas till i lägenheten och det finns fortfarande gott om flyttkartonger att öppna (mest teknikorienterade saker).
Grunderna är dock på plats och jag trivs mycket bra! Har även börjat motionera en hel del - det blir ca 1 mils promenad varje dag. Har inte satt något riktigt mål på denna punkten men tänker mig åtminstone motion 3 av 7 dagar i veckan, gärna 4. Vi får se hur det blir när man är tillbaka i arbete igen.


  • Comments(1)//blogg.revell.se/#post515

Då är det gjort!

The world we live in...Posted by Martin 2015-07-01 20:35
Sista papperen undertecknade idag och nycklarna till nya lägenheten i fickan. Farsan o morsan har hjälpt till att flytta lite grejer redan idag. Blir mer i morgon och sedan går det stora flyttlasset på fredag.

Känns bra! smiley


  • Comments(1)//blogg.revell.se/#post514

Post Op

The world we live in...Posted by Martin 2015-05-29 07:45
Så var man opererad i halsen då. Alltid lite oroligt att sövas/opereras (även om jag inte blivit det sedan jag var liten pojk). Allt gick bra dock. Får hoppas att det blir bättre med resten inom kort. Just nu är det såklart lte irriterat i halsen, som en mild halsfluss ungefär.
Just idag arbetar jag hemifrån, kan vara läge att spara lite på halsen ett tag!

  • Comments(0)//blogg.revell.se/#post513
Next »